Satsa på en bra sandspridare

För att kunna sprida ut sand, så är det bra att ha en sandspridare. Du kan hitta en bra sandspridare hos SweepTech. De har tre varianter:

  • Handdragna sandspridare
  • Valsspridare
  • Tallriksspridare

Kanske det är så att du jobbar med att ta hand om vägar, trottoarer med mera? Då är det bra att ha rätt sorts maskiner och verktyg. Det är vad du kan hitta hos detta företag. De har allt från sopmaskiner till snöplogar.

Sprid sand på rätt sätt

När det är halt ute, så är det bra att ha en sandspridare för att sprida ut sanden med. Det gör det enklare att få ut sanden på ett bra sätt. Is och snö kan ju göra det rätt så halt ute, så då är det bra att sanda eller salta. Du kan med en handdriven modell sprida ut sand på ställen där du inte kommer åt med ditt fordon. Ska du sprida sand med ett fordon däremot, så kan du satsa på att koppla på en valsspridare. Dessa finns att hitta i sex olika storlekar. Sedan har du även tallriksspridare som du kan fästa på en traktor, en hjullastare eller en redskapsbärare.

Bra produkter för gaturenhållning och snöröjning

Utöver att ha en bra sandspridare, så kanske du även har behov av annat för att hålla gatorna rena och fina. Hos SweepTech har du bland annat borstar, plogstål, snöplogar, sopmaskiner samt en massa mer. Dessutom har de även reserver delar samt att de själva tillverkar både vikplogar och sopaggregat. Det gör att du kan underlätta ditt jobb med gaturenhållning och snöröjning.