Ja ni, blogga verkar inte vara min starka sida just nu faktiskt, men dagarna rullar på som vanligt med diverse hundaktiviteter. Kurserna är i full gång och i helgen var jag och tittade när Vidar tävlade med Koala, dom gjorde ett bra program men Koala var lite för het på grund av alldeles för lite träning senaste tiden, det vart lite trams, skall och diverse annat mellan momenten men till och från glänste hon, ett andra pris med en sur nolla på rutan. Mer träning så kommer det där bli så jäkla bra, hon har verkligen rätt attityd, håller ett helt program och har jätte fina grunder. Men snacka om att det var kallt, -25 när vi satte oss i bilen i söndags morse, fy vad jag är less på vintern nu, snälla vår skynda dig!

Igår var jag och Plätt på ett TV uppdrag för kanal 7, det kommer visas i vår och jag hojtar till när jag vet när det sänds. Vi var i en sån jädrans fin inomhus hall med konstgräs, där dom vanligtvis inte släpper in hundar, den skulle man ha tillgång till, det sög i träningsnerven när vi klev på planen. Plätt gjorde som vanligt sitt bästa och leverererade allt matte ville, min Plätt är en liten stjärna hon!

Pin It on Pinterest

Share This

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev.

Din prenumeration lyckades!