Igår började vi anlägga rastgården utanför dagis, vi tog dit en grävare som hjälpte oss att ta bort all snö som alla plogbilar tryckt dit under hela vintern. Ett mindre träd fick lämna jordelivet för att lämna plats åt hundarna i gården. Jag har filmat lite, förhoppningsvis blev filmen okej och kommer upp i kväll. Vi får se hur det blev med ljudet den här gången.

Igårkväll drog jag även igång två tävlingslydnadskurser, en etta och en tvåa i hägerstens inomhuslokal. Det ska bli roligt att dribbla och coacha 14 blivande och befintliga tävlingsekipage varje tisdag fyra veckor framöver! Träna flitigt, annars kommer piskan fram!

Okej nu får ni hjälpa mig, jag är så spänd, att ha en dräktig tik hemma är ju som att va på smällen själv! Jätte spännande, fast jag slipper det där med att spy, få ont i ryggen, bli fet och vanka fram = perfekt! Så nu vill jag ha er hjälp med att lista tidiga dräktighetstecken… för vi hoppas ju på många fina krullisar där inne i magen!

Pin It on Pinterest

Share This

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev.

Din prenumeration lyckades!