…På att träna lilla Koala!

Det jag ska prioritera är: fritt följ, ställande under gång och apportering (men innan vi gör det ska jag förbättra hennes leveranser av leksaker till mig), lite trix vi ska träna är runt, spinn och kryp! Ni ska få hänga med så gott jag kan orkar och hinner i hennes träning, det kommer bli en liten uppdatering då och då hade jag tänkt mig, idag är det inget att filma nån tävlingsträning, då hon kan typ tre grejer, sitt, ligg och sitt vackert…

Det kan ta ett tag för mig att komma igång med unghundar, men det tror jag bara är bra. Dels för att inte träna sönder dom och dels för att man inte fysiskt ska slita på hundarna, ska man ha dom till träning och tävling i 10 år kan man gott vänta med tokiga kamplekar, tvära vändningar och snabba stopp! Ledband och ligament är långt ifrån helt klara, dom är helt stabila på en hund när dom närmar sig 2-3 år beroende på ras och individ.

För er som är sugna på att träna för lydnadsklass II är välkomna att anmäla er till kursen som startar 1 februari, kursen kommer gå på tisdagar inomhus i Hägersten, ni anmäler er via www.stardogs.se eller skicka ett mail till mig på emma@k9world.se det går också bra att följa länken nedan:

Tävlingslydnad klass 2

Datum Start v. 51/2, 8/2, 15/2,
22/2, 1/3
Tid kl. 19.50-20.50
Dag tisdagar, 5 ggr
Plats Hägersten
Instruktör Emma Willblad
Pris 1 500 kr
Anmäla Klicka här!

Pin It on Pinterest

Share This

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev.

Din prenumeration lyckades!