Välj en sida

Anmälde ju Plätt till en ridhustävling i Viksberg för att få igång träningen ordentligt, men nu börjar hunden löpa, jaja löpa måste man väl få göra men varför just nu? Fast å andra sidan är det en ganska bra årstid att löpa, det är lite tävlingar den här tiden på året och det krockar inte med Stora stockholm om vi vill vara med där nästa år, det vart ju inget för oss i december som var, då Plätt drabbades av Borelia. Hon verkar vara på banan nu och helt pigg, frisk och kry lilla löp-lotta! Något som känns skönt är att vi verkligen börjat få till den där jädrans fjärren nu, det var nog antagligen bra med ett litet uppehåll i träningen för nu känns det som en hel del saker har fått landa.

Vidar är anmäld med Koala till samma tävling, det blir till att åka med och hejja och hoppas på uppflyttningen till klass III så dom kan få nya moment att träna på ordentligt.

I söndags hade vi en jätte trevlig träningsförmiddag i ridhuset tillsammans med träningsgruppen och det var rätt mysigt att det även bjöds på vinterns första riktiga snö som verkar få ligga kvar…

Bimbisen 10 år!

Bimbisen 10 år!

Sen har vi ju glömt att gratta världens jobbigaste lilla hund på sin 10 års dag! GRATIIS Bimbisen! Tänk att vi umgåtts i ett helt decenie, det är inte klokt, du kommer väl antagligen överleva oss alla, vad är det man säger – ont krut förgås inte så lätt! Tanten fick träna i helgen i ridhuset med Husse, och fläskfile i maten, vad gör man inte för att toppa världens bästa matte och husse lista?

Pin It on Pinterest

Share This

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev.

Din prenumeration lyckades!