Välj en sida
Om Ego Dog´s kurser

Emma Willblad driver och äger företaget Ego Dog´s AB och erbjuder hundkurser året runt. Här erbjuds kurser både för familjehunden och tävlingshunden.

Kursverksamheten har bedrivits på heltid sedan 2006 med många nöjda och återkommande kunder. Kurserna hålls bland annat i Tyresö och Österhaninge.

Förutom gruppkurserna erbjuder jag även öppen träningar och träningspromenader under bestämda perioder. Då tränar ni under ledning av mig i en timme. På så sätt får du störning av andra ekipage oavsett vad du tränar på och tillfällen att träna hundmöten och platsliggning i grupp. Ett annat alternativ kan också vara privatlektioner där du får allt fokus på dig och din hund.

Kom och gå kurs för en instruktör som tävlar och tränar aktivt själv med egna hundar. Hoppas du hittar en utbildning som passar dig, välkommen på kurs!

Anmälan samt betalning

Anmäl dig så här

Gå in på önskad kurs och anmäl dig genom att klicka på knappen. Gå sen vidare till kassan. Fyll i alla dina uppgifter samt information om din hund.

På sidan mina kursbokningar som du når via menyn uppe till höger på hemsidan kan du se dina kursbokningar, betalningsstatus och du kan även skriva ut ett kvitto.

Betalning privatpersoner

Som privatperson väljer du att betala med PayPal. När du klickar på knappen Fortsätt till PayPal blir du skickad till PayPal's sida där du antingen loggar in med ditt konto eller väljer att betala utan att skapa ett konto. Fyll i dina kortuppgifter och slutför betalningen. När allt är klart får du ett kvitto till din mail.

Betalning företag

OBS! Du får endast välja fakturabetalning om du har kommit överens om det med Emma. För att betala via faktura måste du fylla i ditt företagsnamn samt organisationsnummer. Välj sen betala via faktura. Fakturan skickas till dig i ditt bekräftelsemail. Din anmälan är bindande och fakturan ska betalas inom 7 dagar.

Här ser du de kurser som hålls på Ego Dog´s och om det finns några platser ledig. För mer info om hur du anmäler dig till kurserna kan du klicka på rutorna här ovan så fälls de ut.

Pin It on Pinterest

Share This

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev.

Din prenumeration lyckades!