Välj en sida
Från oss till er!

Från oss till er!

Till alla er fantastiska bloggläsare, en riktigt god Jul! Nu pausar vi från datan i ett par dagar (får se hur länge jag klarar) jag har inte ätit någon julmat alls, så jag ska verkligen njuta av julmiddagen i morgon, jag, Vidar och alla hundar firar hos mor och far, det ska bli lungt (hörde ni det hundar?) och skönt! Det vet ni säkert redan men kom ihåg att nötter, russin och choklad kan vara dödligt för hundar, och dom som säger att deras hundar tål choklad har antagligen inte kollat deras levervärden, så låt hunden smaka på julskinkan iställer för alladin asken, ta hand om er och njut av ledigheten!

Pin It on Pinterest

Share This

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev.

Din prenumeration lyckades!