Min Plätt från förra året

Min Plätt från förra året

Herre gud vad jag har gjort sånna där “bra grejor” idag, sånt som man gör vid datan, sånt som tar tid, sånt man får huvudvärk av, sånt man gärna drar sig för… det har jag gjort i två dagar nu och börjar äntligen få lite struktur, jag har knappt gått från mitt jobb till facebook, det ni! Min årskrönika är färdigskriven, kursdatum satta, should i keep going? Ja nu har jag till och med bloggat, för övrigt känner jag mig mest trött hela tiden, slut på energi, och på kvällarna får jag knappt något gjort. Jag sjunker långt ner i soffan under ett täcke, äter pizza och ostbågar och glor på film… har jag hamnat i koma?

Jag har i alla fall fått till inomhus pass med hundarna som jag lovade mig själv att bli bättre på, idag har vi tränat  på Plätts blivande hand-stand, gråta och fjärr, Koala tränar kryp och fotingångar. Jag har filmat lite, får se om det är något att hänga i julgranen.

Om 2 timmar och en kvart får jag glida ner i soffan, nedräkningen har startat och jag längtar!

Här är en efterlängtad kurs från ett par ekipage (det är ju kanon att fått till belöningarna innan våren är här och hundträningen tar fart på allvar), anmälan görs via mail på emma@k9world.se

Belöningsteknik- för dig som tränar för tävling!
Hitta olika former av belöningar, belöningssystem och dina sätt att belöna hunden på. Det här är en väldigt givande kurs för alla som tränar för tävling. Vi tittar på hur du kan förbättra leken med din hund och hur du kan göra godisbelöningarna mer värdefulla. Vanliga problem är att hunden gärna vill “äga” leksaken, inte leker alls, leker med andra hundar men inte med dig. Bra belöningar är också ofta nyckeln till högre motivation och fart i momenten.
Det är också viktigt med ett belöningssystem som hunden förstår, olika ord för olika belöningar och belöningens placering beroende på vad du vill uppnå i din träning.

Kurskostnad: 1 200:-  inkl kursmaterial.
Datum: 2/2, 9/2, 16/2, 23/2, 2/3
Tid: 19.45-20.45
Instruktör: Emma Willblad, Plats Tyresö Ridskola

Pin It on Pinterest

Share This

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev.

Din prenumeration lyckades!