Ja, igår var jag orättvis mot min hund, hon hade riktigt dåliga förutsättningar för att klara av att hålla ihop. Ingen träning på drygt en vecka, endast en joggingrunda och två simpass i bassäng på sju hela dagar.
Hon har Legat i bilen och glott mycket, och ständigt får titta på Kalle när han vallar utan att få jobba ordentligt själv. Ingen promenad på hela dagen, och från bilen ut på planen. Kommendering ett helt elitprogram och dessutom kallt som gör att hon varvar ännu mer när hon fryser.

Sen blir jag irriterad över att hunden varvar, tjuvar och gnäller. Vems fel är det då?

Idiot Emma! Man ska inte förvänta sig att få tillbaka mer av hunden än vad man själv lägger ner i tid och engagemang! Sluta sura nu Willblad och skärp till dig! Nya tag idag!
5 dagar till tävling, idag blir det först promenad i skogen och simning innan träningen, dessutom tänkte jag endast köra koncentrationsmoment!

Spotta i nävarna!

20121126-101553.jpg

Pin It on Pinterest

Share This

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev.

Din prenumeration lyckades!